Brunch Molenbron

Hallo allemaal. Misschien is er op 06 Jan 2013 een nieuwe traditie geboren bij De Molenbron.

De 'Nieuwjaars brunch'. De opkomst was fantastisch, natuurlijk lukt het niet altijd om alle leden aanwezig te krijgen. Dat weet je als je datum prikt voor een evenement of bijeenkomst.

Het was een gezellige bijeenkomst, die begon met een ieder die elkaar nog niet had gezien elkaar nog een gezond en gelukkig 2013 wenst. Daarna was het woord aan de voorzitter die de Brunch opende, gelukkig houdt deze voorzitter geen lange redes. Hij had zelf zeker ook trek in het uitstekend verzorgde eten want hij was als eerste Lachen bij het buffet. Enkele leden hadden in de kantine een huiselijke sfeer gecreëerd en dat kwam de gezelligheid ten goede.

Al snel nadat iedereen zijn bord had gevuld werd het wat rustiger, het eten smaakte zo goed dat praten even overbodig was.

Als je vraagt wie is die snelle voorzitter. Nou hij staat nu natuurlijk niet op de foto omdat hij ook als taak had foto's maken.

Wel wil hij iedereen bedanken voor deze mooie en gezellige bijeenkomst. Waar men ook kennis kon maken met de partners van de leden. Als ook de leden die het eten verzorgt hebben en ook de achteraf de afwas hebben gedaan, dit terwijl andere nog nagenoten van een drankje. Dus bedankt weer voor deze bijdrage.

Nadat de keuken weer begaanbaar was mocht de voorzitter ook hier een kiekje nemen.

Hierbij wil ik het korte verslag laten en gaan we iedereen een een sportief 2013 wensen, en de besproken sportieve doelen in daden op het veld omzetten.