Helden Troffee 2013

26 Jan 2013. Laatste dag dat er in Limburg nog sneeuw te vinden is morgen gaat het dooien.

Nou daar was die zaterdag nog niet van te merken. Onze beide helden Frank Nijsten en Aloys Boon hadden ingeschreven. Met als doel er een mmoie wedstrijd van te maken. Beide leden van de Molenbron zaten in dezelfde groep geloot. 

Ze vertrokken als laatste ploeg voor de middag naar de speurvelden. Frank wist hier 97 pnt te halen en Aloys was goed op weg om ook dergelijke puntente verzamelen totdat Faldo besloot dat hij de sneeuw onweerstaan baar lekker vond. Uiteindelijk leuk voor Faldo maar minder voor het punten aantal van Aloys 88pnt. was het resultaat.

Daarnaa volgde het appel rond 14u30 Aloys was als eerste aan de beurt. Het ging allemaal super todat op het einde Faldo na een aantal seconden bij de vooruit te hebben af gelegen besloot aan de wandel te gaan. Resultaat 90 pnt.

 

Frank was daarna aan de beurt. Ook hij had een super start, maar ook bij hem ging de vooruit oefening de mist in. Na een 20tal meter vond Amor het wel ver genoeg. Frank kreeg voor zijn optreden 88 pnt.

 

Daarna konden onze leden aan het pakwerk beginnen. Na een afkorting van Faldo kreeg Aloys 89 punten met goed opmerkingen. Voor zijn optreden.

 

Frank kreeg van de keurmeester afdeling C Joop Janssen 94 punten en was niet ontevreden.

 

Namens de deelnemende leden willen we iedereen die de twee was komen steunen / supporteren bedanken voor de komst. Hopelijk hebben jullie net zo genoten als zij. Van dit evenement. We hopen jullie dit jaar zelf misschien op andere velden terug te zien als deelnemer of als supporter.

Groetjes Eric u correspondent :-)